Bag brandet

Jeberg Jewellery

VORES MISSION

Jeberg Jewellery er et dansk smykkebrand - designet af kvinder til kvinder.

Bag brandet står Hanne & Anne Sofie Jeberg - mor og datter - som sammen designer alle smykker i vores Århus baserede designstudio. Vi arbejder sammen om vores fælles passion for smykker. Vi elsker the kreative process - fra den første ide, skitserne, prøverne - og til vi står med det færdige håndlavede smykke.

Vores mission er at skabe smykker, som inspirerer. Vores smykker skal give en følelse af empowerment og styrke. De skal give dig en frihed til at udtrykke dig kreativt, vise din personlighed og stil. Og fortælle din historie.

Vores inspiration

Vores største inspiration er at se andre kvinder med vores smykker - og se hvordan I bærer dem, mikser dem - udtrykker jer med dem - og gør dem til jeres.

Naturen er også en stor inspirationskilde for os. Vores seneste kollektion Soul of Nature hylder den smukke nordiske natur - havet, landskabet og det magiske lys, som rører vores sjæl.

Vi finder ligeledes altid inspiration på vores rejser, - i moden, musik og kunst. Hver gang er det en magisk proces - fra ide til det færdige smykke.